Over ons

Vennoten

Vennoten

Rhine Ro-Ro; het resultaat van drie sterke partners

Interrijn

Sinds 1971 toont Interrijn uit Zwijndrecht aan dat je met hard werken, eerlijkheid en innovatie een prachtig logistiek bedrijf met trouwe schippers en klanten op kunt bouwen. En een halve eeuw succesvol zaken doen is natuurlijk best bijzonder.
De Interrijn Group verzorgt alle soorten transporten over water. Iedere dag weer focussen 45 toegewijde collega’s op verschillende, gerichte markten, en gaan daarbij voor de snelste en meest efficiënte transportmethode. Interrijn Group bestaat uit verschillende bedrijven met eigen expertises van opslag op water tot gespecialiseerd vervoer van cellulose.

Nautica

Magnetica Acus Nautica is het magnetische kompas. Nautica Binnenscheepvaart is dit kompas voor haar schepen in de binnenvaart. De historie van Nautica Binnenscheepvaart gaat bijna 100 jaar terug. Tegenwoordig is de binnenvaart een belangrijke schakel in de maatschappelijke problemen van het vervoer binnen Europa.

De moderne schepen bij Nautica Binnenscheepvaart dragen bij aan een beter milieu door de overvolle wegen te ontlasten en het terugbrengen van de schadelijke uitstoot van CO2.

Rhenus

De Rhenus groep is een logistieke onderneming die wereldwijd opereert met een omzet van meer dan 4 miljard Euro. Bij meer dan 350 vestigingen zijn ongeveer 24.000 werknemers in dienst. De allesomvattende Rhenus-supply chain wordt vertegenwoordigd door de divisies: Contract logistiek, vrachtlogistiek, haven logistiek alsmede openbaar vervoer. Zij zijn elk met hun innovatieve dienstverlening van grote toegevoegde waarde.

Interrijn

Sinds 1971 verzorgt de Interrijn Group, een organisatie eigendom van familiebedrijven, alle transporten. Hierbij maken we gebruik van binnenvaartschepen en coasters.

Iedere dag weer focussen onze 45 toegewijde collega’s op verschillende, gerichte markten, en gaan daarbij voor de snelste en meest efficiënte transportmethode. Interrijn Group bestaat uit zes verschillende bedrijven met ieder hun eigen specialisme.

Nautica

Magnetica Acus Nautica,het magnetische kompas. Al sinds eeuwen leidt het de schippers naar zijn eindbestemming. Nautica Binnenscheepvaart vervult deze rol voor haar schepen in de binnenvaart.

De historie van Nautica Binnenscheepvaart gaat bijna 100 jaar terug. Sinds die tijd hebben er enorme ontwikkelingen plaatsgevonden.
Tegenwoordig is de binnenvaart een belangrijke schakel in de maatschappelijke problemen van het vervoer binnen Europa.

De moderne schepen bij Nautica Binnenscheepvaart aangesloten, dragen bij aan een beter milieu door de overvolle wegen te ontlasten en het terugbrengen van de schadelijke uitstoot van CO2. Hierbij wordt het belang van het kleine schip voor het achterland zeker niet uit het oog verloren.

Rhenus

De Rhenus groep is een logistieke onderneming die wereldwijd opereert met een omzet van meer dan 4 miljrd Euro. Bij meer dan 350 vestigingen zijn ca. 24.000 werknemers in dienst. De allesomvattende Rhenus supply chain wordt vertegenwoordigd door de divisies: Contract logistiek, vrachtlogistiek, haven logistiek alsmede openbaar vervoer. Zij zijn met hun innovatieve dienstverlening van toegevoegde waarde.

Meer over ons horen?

RoRo, it’s what we do

© Rijn Ro-Ro Service BV